Riviera Secrets

Vaše zadovoljstvo naša je nagrada

Obnovljena bracera Tornado Blue bracera Tornado Blue bracera Tornado Blue

O NAMA

Mi smo mala turistička agencija koja čini VELIKU stvar – pruža našim posjetiteljima nezaboravan doživljaj Kvarnerskog zaljeva.

Našu misiju ostvarujemo uz pomoć ljubavi prema ljudima i prirodi; znanja o kraju u kojem živimo; iskustva stečenog dugogodišnjim radom u turizmu.

Za ostvarenje cilja koristi nam naša stara, tradicijska i u potpunosti renovirana, 14 m duga i 4,5 m široka bracera „Tornado blue“ koja plovi već od 1898. godine a u našem je vlasništvu od 1985. Na njoj se nalazi vanjska natkrivena paluba s hrastovim stolom, sunčana paluba s ležaljkama, salon, brodska kuhinja s pećnicom i roštiljem, 2 wc-a, vinč za ribarenje.

Naša su posebnost izleti u obiteljskoj atmosferi za najviše 12 osoba, pomno izabrane rute, stručno vođenje na hrvatskom, njemačkom, engleskom i talijanskom jeziku, namirnice iz vlastitog vrta, jadranska riba, autohtono vino. Mi smo i vlasnici i posada i izuzetno bi nam bilo drago kad biste nam se pridružili u našoj avanturi.

Lili i Roni

Otkrijte s nama

Gotovo svaki kutak Rivijere u sebi skriva neku malu tajnu, tajnu o životu. Pozivamo Vas da s nama otkrijete tajne koje stoljećima čuče u kamenim ruševinama mediteranskih kuća, impozantnim vilama tik u more, zapuštenim terasastim vrtovima, gustoj makiji, lokalnim muzejima, istrošenim rukama zadovoljnih radnika, zanimljivim ljudskim životima.

Naš čitav život sastoji se u otkrivanju onoga što nam donosi sutra, posvetite jedan dan otkrivanju ljepota što ih pruža more i prepustite se. Pozivamo Vas da nam nakratko pokloniti Vaše cijenjeno povjerenje.

Malo brojki

2750 dana
7607 putnika
1600 vezanih čvorova
96000 minuta filetiranja ribe

Naš tim

Kada se radi u obitelji najljepše se radi

Liliana Stipanić

Liliana Stipanić

dipl. oec. - Vlasnica agencije

Diplomirala na Ekonomskom fakultetu u Rijeci, položila stručni ispit za turističkog vodiča i voditelja turističke agencije na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Nakon gotovo 20 godina rada u turizmu osnovala vlastitu malu putničku agenciju s ciljem prezentacije ljepota i zanimljivosti kraja u kojem živi.

Ronald Stipanić

Ronald Stipanić

Kapetan

Po zanimanju strojarski tehničar daljnjim usavršavanjem stekao zvanje profesionalnog vozača, ribara i voditelja brodice C kategorije. S neopisivom lakoćom upravlja 50 tonskom drvenom bracerom. Osim toga je i izvrstan kuhar. Svojim je rukama uz vlasnika sudjelovao u renoviranju i uređenju brodice.

Hannah Stipanić

Hannah Stipanić

nasljednica

Ide u školu, ali često bude na brodu i zabavlja goste. Od svoje 5 godine skače s gornje palube broda, pliva, poznaje skoro sve vrste riba. Nadamo se da će nastaviti tradiciju svog nonota i jednog dana postati nova vlasnica brodice.